Політика конфіденційності

Вступ

ТОВ «Едванс Дивелопмент Консалтинг» (надалі ADC) – це міжнародно-орієнтована компанія, що дотримується вимог про захист інформації, у тому числі про захист персональних даних.

Наша Політика конфіденційності описує, яким чином ADC захищає інформацію Відвідувачів, зібрану за допомогою нашого Веб-сайту (www.adc-firm.com).

У разі якщо Ви є Відвідувачем нашого Веб-сайту і вирішили зареєструватися або ж відправити нам інформацію, Ви автоматично погоджуєтесь з використанням такої інформації згідно з нашою Політикою конфіденційності.

Збір інформації

На нашому Веб-сайті, ми збираємо особисту інформацію, яка надається Відвідувачами на добровільній основі. ADC збирає обмежену інформацію, яка може включати ПІБ, звернення, посаду, назву організації, номер телефону, адресу електронної пошти, місце розташування (країна або регіон), напрям професійної діяльності (галузь і т.п.).

Ми використовуємо цю інформацію для внутрішніх цілей виключно для того щоб зрозуміти Ваші потреби та уподобання.

Основні цілі збору інформації:

  • Отримання відгуків для покращення своїх послуг;
  • Періодична відправка інформаційних бюлетенів, прес-релізів та презентацій ADC;
  • Для подальших контактів та бізнес-цілей.

Ви в праві вирішувати, чи хочете Ви отримувати інформацію від нас. Інформація буде відправлятись на ту адресу електронної пошти, яку Ви нам надали.

Заповнюючи форму на сайті та/або підписуючись на розсилки компанії ТОВ «Едванс Дивелопмент Консалтинг» Ви даєте свою добровільну згоду на обробку Ваших персональних даних в базі персональних даних «Поточні та потенційні клієнти і партнери ТОВ «Едванс Дивелопмент Консалтинг». Обробка Ваших персональних даних буде здійснюватись згідно мети їх обробки та на умовах, визначених письмовою Згодою та повідомленням щодо обробки персональних даних.

Технологія cookies

ADC може використовувати файли cookie для того, щоб належним чином управляти Веб-сайтом і відслідковувати ваші відвідування даного Веб-сайту.

Cookies (HTTP cookies) являє собою невеликий фрагмент тексту, який зберігається веб-браузером і зберігається на Вашому комп'ютері. Файл cookie складається з однієї або декількох пар ім'я-значення, що містять біти інформації.

Файл cookie відправляється в якості HTTP заголовка веб-сервером веб-браузеру, а потім він відправляється назад веб-браузером в незміненому вигляді кожен раз, коли веб-браузер підключається до даного серверу. Cookies можуть бути використані для аутентифікації, відстеження сесій, зберігання налаштувань Веб-сайту, ідентифікації серверної сесії, або чого-небудь іншого, що може бути досягнуто шляхом зберігання текстових даних.

Так як файли cookie є текстом, вони не є виконуваними. Оскільки вони не є виконуваними, вони не класифікуються як програми-шпигуни чи віруси. Більшість сучасних браузерів дозволяють Вам вирішувати, приймати чи не приймати файли cookie, а також період зберігання їх на Вашому комп'ютері, проте відхилення цих файлів може привести до того, що в результаті їх блокування деякі функції даного Веб-сайту будуть Вам недоступні.

Розкриття інформації

Інформація про відвідувачів, зібрана на даному Веб-сайті може бути передана, використовуючи відповідні технології захисту даних усередині ADC.

Інформація про Відвідувачів не передається третім особам:

  • Будь-кому поза ADC
  • Будь-кому в самій компанії ADC, якщо на це немає юридичного чи професійного права або необхідності на її розкриття.

Надаючи інформацію через даний Веб-сайт, Ви погоджуєтеся на таку передачу інформації, де це доречно. Особиста інформація може бути розкрита правоохоронним органам, контролюючим або іншим державним органам, або третім особам у разі необхідності дотримуватися вимог законодавства.

Розкриття та обробка зібраних персональних даних здійснюється згідно до Закону України «Про захист персональних даних» № 2297-VI від 01.06.2010 р. та інших відповідних законів України.

Інформаційна безпека

ADC усвідомлює необхідність охорони інформації. Ми використовуємо технології захисту даних і операційної безпеки для захисту інформації, наданої Відвідувачами, від несанкціонованого доступу або розкриття.

Веб-сайт містить посилання на зовнішні джерела і веб-сайти. Після використання цих посилань (переходу по ним), Ви залишаєте наш Веб-сайт. ADC не несе відповідальності і не має контролю над іншими веб-сайтами і їх змістом.

Запитання відвідувачів

Якщо у Вас є питання або пропозиції, що стосуються конфіденційності Вашої інформації, пов'язаної з використанням даного Веб-сайту, будь ласка, направляйте їх на нашу поштову адресу, адресу електронної пошти, або скористайтесь формою зворотнього зв'язку.

 

Останнє оновлення: 24.10.2013